Tekniker inom el och elektronik

Till vårt kontor i Linköping som arbetar med utveckling, tillverkning och underhåll av undervattensfarkoster, söker vi nu en tekniker med ett stort intresse för el och elektronik.

Din framtida arbetsplats

På vårt kontor i Hackefors utvecklar, monterar och underhåller vi hela undervattenssystem som används inom en mängd olika områden. Vi levererar kompletta system till kunder runt om i världen och söker nu en tekniker som vill vara en del av vårt team.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och skulle exempelvis kunna vara följande:

  • Underhåll, service och reparation av delar och kompletta system
  • Testning och verifiering av delar och kompletta system
  • Produktion/montering av undervattenssystem
  • Kundsupport
  • Produktionsförbättringar av nuvarande och framtida system

Tjänsten är på heltid och vi vill gärna att du tillträder så snart som möjligt.

Läs mer om oss här

Den du är idag

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är noggrann. Grundläggande förståelse inom ellära och elektronik är ett krav. Du får gärna ha erfarenhet av praktiskt arbete inom el/elektronik. Du har minst gymnasieutbildning inom el/tele eller teknik. Du har ett högt kvalitetstänk och har förmågan att arbeta självständigt och att ta initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som tar ansvar, har god
samarbetsförmåga och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Vi ser även att du har god datorvana.

Vad du blir en del av

Vi är ett mindre team som har roligt på jobbet och hjälper varandra. Vi uppskattar att du är social, ödmjuk och kan ta egna initiativ. Vi har en god sammanhållning och det ges goda möjligheter till inflytande i en platt organisation. Just nu behöver vi komplettera företagets personalresurser och letar efter fler medarbetare som vill vara en del av vår framtida resa. Ocean Robotics erbjuder undervattenssystem till kunder runt hela världen inom den civila sektorn.

För mer information och kontakt

career@ocean-robotics.com